Doberští chtěli nepříznivou sérii prolomit, ale poslední celek I. A třídy, sk. B, se ukázal jako bojovný tým. Už v 6. minutě mohl zaváhání domácího gólmana potrestat Pítr, ale nemířil přesně. Podobně se na druhé straně vedlo Šmahajovi s Damkem.

Až ve 26. minutě vyslal Chlebek nepříjemnou přízemní střelu, kterou brankář Fojtík pouze vyrazil a dobíhající O. Gryžboň ranou pod břevno otevřel účet zápasu – 1:0. Jak se později ukázalo, byla to vlastně jediný branka zápasu. A to i proto, že v závěru prvního dějství nemířili přesně O. Gryžboň s Rajnochem.

Po změně stran hosté hru oživili příchodem zkušeného Hanka do útoku a byl to právě on, který se už ve 48. minutě řítil zcela osamocený na doberského brankáře Řízka. Mladík v domácí brance využil jemného překopnutí a Hankovi míč v poslední chvíli ukopl.

Když pak v samém závěru po Černochově střele dorážel střídající R. Košelík hlavou vedle, bylo jisté, že si domácí důležité tři body již pohlídají. Nic na tom nezměnila ani 89. minuta, kdy rozhodčí neuznali Otipkovi branku za jeho údajné postavení v ofsajdu.

SOKOL DOBRÁ – AFC VEŘOVICE 1:0 (1:0)
Branka: 26. O. Gryžboň. Rozhodčí: Klimek – Ochodek, Sivera. ŽK: Damek, Pietroszek, Chlebek – Hrivňák, Michálek. Diváci: 80
Dobrá: Řízek – Filipčík, Šebestík, Figura, Šmahaj – O. Gryžboň (78. Alexa), Rajnoch, M. Chlebek, Damek (83. J. Gryžboň) – Otipka – Malchárek (59. Pietroszek). Asistent trenéra: Kamil Zícha