Tradiční sestava čtyř týmů – starých gard Ostravice, Frýdlantu nad Ostravicí, Frýdku-Místku a týmu rodiny Rozkydalů, byla rozlosována do semifinálových dvojic.

V úvodním zápase na sebe narazily celky domácí Ostravice a Frýdku-Místku, který byl letos složen z hráčů, kteří v minulosti oblékali dres ostravického Sokola. Ve vyrovnaném duelu byli nakonec střelecky efektivnější Frýdecko-Místečtí, kteří po dvou brankách Šafnera a gólech J. Rašky, K. Rašky a Havláka zvítězili nad domácími 5:2, když za Ostravici skórovali Poruba a M. Kubina.

Ve druhém střetnutí proti sobě nastoupila družstva Frýdlantu a Rozkydalů. Přestože více ze hry měli Rozkydalovi, branky stříleli jen Frýdlantští. Dvakrát se trefil Aleš Chmel a jednou Žáčik s Kubačákem. Frýdlant tak postoupil do finále po výhře 4:0.
Poražení semifinalisté si to následně rozdali mezi sebou v duelu o konečné třetí místo. Po konečné remíze 3:3 musely o držiteli bronzové příčky rozhodnout pokutové kopy. V nich byli úspěšnější Rozkydalovi. V samotném zápase se za Ostravici dvakrát trefil Poruba a jednou Březina. Za soupeře byli úspěšní J. Rozkydal mladší, R. Janošec a L. Janošec.

Finále? Tak to byl doslova střelecký koncert Frýdku-Místku. Ten během úvodních pěti minut třikrát skóroval a v podstatě tak rozhodl o osudu finálového klání. A jelikož Frýdečtí byli i nadále při střelecké chuti, svého soupeře vůbec k ohrožení své branky nepouštěli. Konečné skóre zápasu se zastavilo na stavu 9:0 (o branky se podělili: Šafner 3, Cebula a K. Raška po 2, Nytra a J. Raška). Bývalí hráči Ostravice, kteří ale pochází z Frýdku-Místku, tak počtvrté v řadě dokázali tento memoriál vyhrát. (kr)