Nejlepší hráči. Poslední kolo Tip ligy rozhodlo, že celkovým vítězem soutěže se stal Zdeněk Mocek, kterému v souboji s druhým Jiřím Pavlicou pomohly dvě přesně trefené supertrefy, a to ve 2. a 8. kole. Na vítěze tak čeká hlavní cena, kterou je notebook v hodnotě deset tisíc korun od firmy Farma Klokočov. Po posledním kole jsou také známi výherci na dalších místech. V tabulce pak naleznete ceny, které získali soutěžící na prvních osmi místech. Pokud po posledním kole měli soutěžící na prvních místech stejný počet bodů, rozhodovalo: 1) větší počet titulů Tipař kola, 2) větší úspěšnost v Supertrefě, což je počet vstřelených branek z desíti nabízených zápasů v jednotlivých kolech. Doposud počítač seřazoval soutěžící podle celkově dosažených bodů, bodů v posledním kole a pak abecedně podle příjmení. Také v posledním kole jste hráli o karton piv. Z vítězství v 11. kole Tip ligy se raduje díky Supertrefě Aleš Nytra ze Starého Města, který si tak může vyzvednout cenu v redakci (Region Frýdecko-Místecko, 8. pěšího pluku 2380, Frýdek-Místek, 3. patro, číslo dveří 71) nebo se domluvit na převzetí ceny na telefonním čísle 606 666 510.

Ceny.

Hledají se sponzoři cen

Region – I v letošním podzimním kole Tip ligy měli tipující možnost hrát o více cen.
Co je třeba? Stačí pomoci s hledáním případných zájemců o ohodnocení soutěžících. Pokud se ve vašem okolí najde firma, společnost, či soukromá osoba, která by měla zájem ocenit hráče na čelních místech, ozvěte se na telefonní číslo sportovní redakce 606 666 510 nebo na e-mail: robert.schedling@denik.cz.
Do podzimní části Tip ligy s cenami přispěli: Farma Klokočov, Hotel&Caffe Silesia, Radegast, Martina Pohludková z Krásné, Hukvaldský pivovar, Pivovar Koníček, restaurace U splavu, TJ Sokol Baška. Cenu útěchy (láhev alkoholu) získal tipující, který skončil po odehrání všech kol nejčastěji na posledním místě, což, jak se ukázalo, není vůbec jednoduché. Tuto cenu, kterou do soutěže věnovala restaurace Lašská jizba ze Sedlišť, získává Miroslav Boháč. 

Pořadí týmů.

Hledá se sběrné místo v Třinci

Třinec – Soutěžící z Třinecka a jeho blízkého okolí bychom rádi poprosili o spolupráci při hledání nového sběrného místa v Třinci.
Podmínkou však je, aby místo bylo volně dostupné pro vhazování kuponů od úterý do čtvrtku (dle zavírací doby sběrného místa) a aby se kupony daly v pátek mezi 8.00 – 8.30 hodinou vybrat.
Pokud takové místo v Třinci znáte, neváhejte zavolat na telefonní číslo sportovní redakce Frýdecko-místeckého a třineckého deníku 606 666 510 nebo můžete napsat na e-mailovou adresu: robert.schedling@denik.cz.