V předkole poháru si totiž na domácím trávníku poradili se Sokolem Tichá, který porazili 2:0 a probojovali se už mezi nejlepší čtveřici. „I když jsme postoupili, tak maximálně spokojený být nemůžu. Nám ten pohár bere sílu. Jen z tohoto utkání máme další dva zraněné. Jinak zápas jsme měli zcela pod kontrolou. Kromě dvou proměněných penalt za jasné fauly, jsme si vypracovali spoustu dalších příležitostí. Teď nás čekají Petřkovice, které budou jasným favoritem. Svou kůži ale určitě lacino neprodáme," svěřil se po dalším pohárovém úspěchu tošanovický trenér Tomáš Tvrdý.

Tošanovice se tak v semifinále krajského Teskahor poháru střetnou na domácím trávníku s lídrem krajského přeboru – Odrou Petřkovice. Zápas je na programu ve středu 27. května od 17 hodin. Druhou semifinálovou dvojici tvoří celky Darkovic a Krnova.

TJ TOŠANOVICE – SOKOL TICHÁ 2:0 (1:0)

Branky: 5. Kovács (pk), 60. Sideropulos (pk). Rozhodčí: Trojan – Kret, Klečka.

Tošanovice: Pielesz – Klosko, Grygar, Kelecseny, Wrubel – Brandys (46. Niemczyk), Batiha, Pokorný (70. Parák), Sideropulos (85. Zelina) – Neugebauer, Kovács (80. Judita). Trenér: Tomáš Tvrdý.