„O kvalitách našeho soupeře samozřejmě víme a připravovali jsme se na něj. I přesto, že Hradec bude v utkání favoritem, budeme se chtít prezentovat co nejlepším výkonem, který by nás v domácím prostředí přivedl k bodovému úspěchu," přeje si kouč Valcířů Milan Duhan.

Ten má ještě v paměti podzimní nevydařené utkání na hřišti soupeře, které Frýdečtí tehdy prohráli 3:0. „V Hradci nám vyšel vstup do zápasu, ale vše se zlomilo gólem po standardce. My jsme následně své šance bohužel nedokázali zúročit, naopak domácí nás pak svou kvalitou přehráli," vzpomíná na první vzájemný duel frýdecko-místecký trenér.

A na koho si musí dát Valcíři dnes odpoledne největší pozor? „Určitě největší nebezpečí číhá od útočníka Vaněčka, který je nejlepším střelcem celé soutěže. Velké zkušenosti má také Kulič, který dokáže nejen šance připravit, ale i sám zakončit. Hradec má také velice kvalitní krajní hráče, kteří jsou dobře rychlostně vybaveni. Nebezpečí číhá také při standardkách, které umí zakončit Rolko s Križkem," upozorňuje na hráčskou kvalitu královéhradeckého celku Milan Duhan. Prestižní utkání mezi Frýdkem-Místkem a Hradcem Králové se hraje dnes od 17 hodin a řídit je bude trojice rozhodčích Marek Nádvorník, Černý.