Pro vítězku podzimní části to ale nebyl první úspěch v Tip lize. V té totiž Dudová triumfovala celkem již potřetí. „Třetí výhra v soutěži je paráda. Ale sport je celkově mým velkým koníčkem. Sleduji podrobně výsledky a tabulky všech fotbalových soutěží," svěřila se Dudová, která naznačila i svou tipařskou strategii. „Vyloženě stanovenou taktiku na sázení nemám. Vždy se jen kouknu na výsledky v předchozím kole, postavení týmů v tabulce a rozhodnu se hned. Nejlepší je totiž vždy první myšlenka," dodala šťastná výherkyně hlavní ceny.

Ve svůj triumf ale Dudová vůbec nedoufala, byla z něj hodně překvapena. „Před posledním kolem jsem byla v celkovém pořadí čtrnáctá. Musela jsem tak jít do rizika, jelikož jsem předpokládala, že hráči první desítky budou tipovat na jistotu. A světe div se, ono to nakonec vyšlo. Samozřejmě jsem při úterním prostudování pořadí měla obrovskou radost," směje se Dudová. Ta už také ví, co s výhrou udělá. „Satelit si s manželem umístíme na balkóně. Doma se nám tak rozšíří nabídka dalších sportovních programů," řekla vítězka podzimí Tip ligy.

Jak sama výherkyně potvrdila, už teď se těší na další ročník soutěže. „S Tip ligou budu pokračovat i nadále. S jídlem roste chuť. Když mi to vyšlo třikrát, proč by to nemohlo vyjít i počtvrté? Ale musím uznat, že konkurence je velmi silná. Často mě v minulosti překvapilo, jak některé výsledky mohli hráči chytit. Jak se však říká, nic není nemožné," pokyvuje hlavou Dudová. I ona měla ve hře své oblíbené, ale i neoblíbené celky, které se během podzimu na kuponech Tip ligy objevovaly. „Pro stabilní stálost formy jsem v přehledu vždy nejraději viděla Dobrou, Ostravici a Staré Město. Naopak těžce se mi tipovaly výsledky Sedlišť. Jejich remíza v posledním kole mi však udělala velkou radost. Asi to byl ten rozhodující zápas, který mi pomohl," uzavřela povídání vítězka podzimní Tip ligy Sabina Dudová.

Na 2. místě skončil Jaromír Milata z Frýdlantu nad Ostravicí, který si z naší redakce odnesl další pěknou cenu - tablet.
Na 2. místě skončil Jaromír Milata z Frýdlantu nad Ostravicí, který si z naší redakce odnesl další pěknou cenu - tablet.

Z ceny za 3. místo (poukázka na 30l sud piva od Hukvaldského pivovaru) se radoval Oldřich Boháč z Frýdku-Místku.
Z ceny za 3. místo (poukázka na 30l sud piva od Hukvaldského pivovaru) se radoval Oldřich Boháč z Frýdku-Místku.