V sobotu 22. května v 16 hodin bude mít na fotbalovém hřišti v Řepištích výkop vzpomínkový zápas na Jaroslava Skybíka. Fotbalisté TJ Řepiště se utkají s výběrem hvězd, jehož dres obléknou mimo jiné bývalé opory FC Baníku Ostrava, a to Pavel Srníček, Michal Papadopulos a David Bystroň.

Dále se v sestavě tohoto týmu objeví Jaroslav Černý (SK Slavia Praha), Václav Koloušek, Petr Johana, Jan Nezmar, Lumír Sedláček, Ondřej Smetana, Jiří Liška, Tomáš Janíček, Martin Vyskočil nebo olomoucké duo mladíků Jakub Petr a Jan Navrátil. Pestrost hvězdného výběru zaručí přítomnost populárního muzikanta Tomáše Kočka a někdejších basketbalových reprezentantů Petra Czudka a Marka Stuchlého.

Vstupenky na tento fotbalový zápas jsou k dispozici na obecním úřadě v Řepištích. Všechny vstupenky jsou slosovatelné. Vylosovaní získají například originální dresy Petra Čecha, Marka Jankulovského, Václava Svěrkoše, Michala Papadopulose, Matěje Vydry nebo patrona projektu Fotbal pro Rozvoj - Tomáše Ujfalušiho. Další ceny v podobě sportovního zboží poskytne firma Joma.

Finanční výtěžek ze vstupného bude věnován pozůstalé rodině Jardy Skybíka.