O co se hraje?
Vítězný tým obdrží od naší redakce patnáctilitrový soudek piva, který do soutěže věnuje Hukvaldský pivovar.

Jak si vytvořit svůj tým?
Tým musí tvořit pět hráčů, kteří se do jarní Tip ligy aktivně zapojí. Pak už vám stačí vymyslet si název týmu, na e-mail sportovní redakce - robert.schedling@denik.cz - zaslat název týmu, seznam hráčů (stačí napsat přidělená ID) a pak již jen sledovat průběžnou tabulku, jak si váš tým v soutěži povede.

Jak se určuje pořadí?
Jak jsme již zmínili, jeden tým musí tvořit pětice hráčů. Ti v každém kole nasbírají určitý počet bodů, které se následně sečtou a vytvoří tak bodový zisk týmu. Celkovým vítězem a majitelem soudku pivního moku se tak stane tým, který nasbírá ve třináctidílném seriálu nejvíce bodů. V případě bodové shody určí vítěze lepší úspěšnost v Supertrefách.

Kdy se do soutěže přihlásit?
Čím dříve si vytvoříte svůj tým, tím se šance na celkové vítězství zvětšuje. Naše redakce bude do 3. kola tolerovat zpětné přihlášení (budou se zpětně počítat získané body z prvního i druhého kola). Nové týmy, které do hry zasáhnou až po 3. kole, již nebudou moci počítat se získanými body z předešlých kol. To znamená, že do celkového počtu získaných bodů týmu se bude počítat zisk bodů od přihlášeného kola. Během soutěže se nemůže měnit složení týmů.