Těšit se můžete na zajímavé povídání ze života obou bavičů a také na několik zábavných historek. V neposlední řadě dostanou také prostor dotazy diváků. Více prozradil v následujícím rozhovoru Karel Šíp (na snímku).

Se svým novým pořadem Všechnopartička zavítáte do Třince. Hostem vaší talk show bude komik Josef Náhlovský. To je slibný partner. Na co se mohou diváci těšit?
Každopádně se mohou těšit na veselé vyprávění nejrůznějších zážitků ze života nás obou. Navíc se do pořadu budou moci také zapojit.

Josef Alois Náhlovský

Jaký formát pořadu je Všechnopartička? Každý si samozřejmě vybaví vaši divácky oblíbenou televizní show Všechnopárty.
Televizní pořad se jmenuje Všechnopárty a tohle je takové jeho „mini vydání". Proto Všechnopartička. Místo tří hostů budu zpovídat jednoho a to Josefa Náhlovského. Navíc se v Třinci bude jednat o premiéru.

Už nějakou dobu vaši příznivci vnímají profesionální souznění takových stálic české zábavní scény, jako je Šíp Náhlovský. Kdy k tomuto výjimečnému spojení došlo?
Já jsem byl dlouho zvyklý působit na jevišti vždy v nějaké dvojici a s Pepou si v tomto směru rozumíme. Jsme naladěni na stejnou vlnu humoru. Naše spolupráce proto trvá zhruba už sedm nebo osm let.

Televizní pořad Všechnopárty je už léta na vrcholu diváckého zájmu pro svůj vtip, náboj a samozřejmě zajímavé hosty, což potvrzuje i divácká anketa TýTý. Máte představu, kolik hostů jste už k sobě do pořadu pozval? A je mezi nimi někdo, kdo byl pro vás osobně nezapomenutelný?
Nevím, hosty spočítané nemám, žádné statistiky si nevedu. Pořad trvá skoro osm let. Myslím, že se blížíme k třístému vydání, ale ani to nevím přesně. Jen těžko se mi vybírá jeden host, který by v mých vzpomínkách výrazně vyčníval. Je jich víc.

Potřebujete po roce natáčení vždy odpočinek? Relaxoval jste v létě?
Celé léto jsem trávil na chatě poblíž Karlštejna, takže jsem se maximálně zrelaxoval. Mimo to jsem byl také s rodinou téměř dva týdny na ostrově Kos.