Klub LSK Frýdek-Místek se ve výsledkových listinách vždy pohyboval v popředí, a to nejen v samotném moderním pětiboji, ale také i v plavání, triatlonu, či na atletických závodech.

Pomyslnou třešničkou na dortu byla účast na posledních letošních závodech v Brně a Třebíči, kde o poháry bojovali v plavání deseti a jedenáctiletí závodníci.

Velmi pěkného výsledku dosáhla Anna Studénková, která třikrát stanula na stupních vítězů. Stříbrnou medaili si nejprve vybojovala na trati 50 m VZ, kdy tři závodnice doplavaly ve shodném čase, takže musel rozhodovat výrok rozhodčích. Ti pak Studénkové přiřkli druhou pozici. Další medaile byly bronzové, a to na trati 100 m VZ a 200 m VZ. V obou si frýdecko-místecká plavkyně vylepšila svá osobní maxima.

V Brně si pak umístění v Top 10 vyplavali Štěpán Surma s Kristýnou Lancovou. „Štěpán pětkrát skočil do vody a pětkrát si výrazně vylepšil svůj osobní rekord. Nejvíce se mu dařilo na tratích 200 m znak, 100 m znak a 200 m OPZ, kdy skončil vždy na šestém místě," chválil svého svěřence trenér LSK FM Pavel Gazda. Tomu udělala radost šestým místem rovněž i Kristýna Lancová v disciplíně 200 m prsa. „I Kristýnka si ve třech disciplínách vylepšila svůj osobní rekord," pousmál se Gazda.