V provozu je i restaurace, což nás vedlo k tomu, abychom prozkoumali kvalitu poskytovaných služeb. Restaurační místnost je laděna stylově a rozdělena na dvě části. Zatímco v první se nachází nálevní pult, ve druhé je jídelna. Z jedné do druhé se vchází přes obloukovitý vchod obložený kameny z godulského pískovce. Toalety září novotou a čistotou.

Z nabízených jídel nás zaujalo například vepřové ohnivé maso za 85 korun, přírodní kuřecí maso se šunkou a zapečeným sýrem za 88 korun, topinka s kuřecím masem, sýrem a přízdobou za 58 korun, smažený sýr za 68 korun, smažený vepřový řízek za 85 korun a smažený kuřecí řízek za 88 korun. Komu chutnají sladká jídla, může ochutnat kupříkladu palačinky s džemem, broskví, zmrzlinou a čokoládou za 56 korun.

Kdo dostane chuť na pivo, může si dát světlý Budvar za 24 korun nebo světlý Pardál za 19 korun. Donesené pivo mělo všechny atributy v pořádku, včetně míry.

Závěrečné zhodnocení:
Prostředí – 2
Úroveň obsluhy – 1
Kvalita jídla – 1
Čepované pivo – 1
Celková známka – 1.

(nevs)

Kam dál? Opravený hotel v Řece zatím marně hledá provozovatele