VYBERTE SI REGION

Radegast je mojí srdeční záležitostí, říká sládek nošovického pivovaru

Nošovice - Přesto, že na svých cestách ochutnal stovky piv z různých koutů světa, o českém říká, že je nezaměnitelné a výjimečné. Zdeněk Baszczyňski, sládek nošovického pivovaru, odpovídal on-line na dotazy čtenářů.

11.7.2013 AKTUALIZOVÁNO 15.7.2013
SDÍLEJ:

Zdeněk Baszczyňski, sládek nošovického pivovaru, odpovídal on-line na dotazy čtenářů Deníku.Foto: Deník/Martin Pleva

V Nošovicích vaří sládci pivo Radegastu už více než 40 let. Za tu dobu se toho hodně změnilo a pivovar prošel několika etapami modernizace. Nezměnila se ale receptura ani postup vaření piva Radegast, a tak zůstává stejná i jeho chuť, výrazná hořkost a správný říz.

Při prohlídce pivovaru Radegast navštívíte nejprve Návštěvnickém centrum – Radegastovu svatyni s interaktivní expozicí. Zde vás seznámí například s historií piva Radegast, kultem boha Radegasta a podobně. 

Sládek nošovického pivovaru Zdeněk Baszczyňski toho ale v on-line rozhovoru prozradil čtenářům Deníku mnohem víc.

Celý rozhovor najdete zde

Autor: Redakce

11.7.2013
SDÍLEJ:
Požár střechy domu v Paskově.
11

Domek začal hořet kvůli závadě na elektroinstalaci

JEHO GÓLY NESTAČILY. Vladimír Dravecký se dvakrát radoval ze vstřelené branky. Přesto nakonec důvod ke spokojenosti neměl.

Dravecký: Zápas rozhodly slepené góly na začátku třetí třetiny

Jablunkovských loni ubylo

Do nového roku vstoupil Jablunkov s 5664 obyvateli.

Zaměstnanci si polepší. Firmy jim letos přidají

Moravskoslezský kraj - Nedostatek zaměstnanců na trhu nutí firmy zvyšovat nejen mzdy, ale dopřávají lidem i nejrůznější benefity. 

Jak být v práci 40 hodin týdně a nezbláznit se

Pracujete často deset hodin denně a přesto stále nestíháte? Pak si potřebujete lépe naplánovat pracovní den a využívat čas efektivněji. Za 40 hodin týdně byste měli pohodlně zvládnout náplň práce, pokud ji děláte správně. Jak na to, radí experti na efektivitu práce.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies