VYBERTE SI REGION

V Kolibě během naší návštěvy neuhlídali míru piva

Komorní Lhotka - Restaurace Koliba vKomorní Lhotce se nachází vsousedství zdejšísauny. Stylový interiér ve dřevě dotváří krb, větší akvárium, několik vycpaných ptáků, zvířecí kůže na stěně, jelení paroží a preparované rybíhlavy.

17.1.2009
SDÍLEJ:

Lidé vcházejí do restaurace Koliba v Komorní Lhotce. Foto: Petra Novosadová

Nabídka na jídelním lístku je dostatečně pestrá. Smažený sýr se šunkou stojí 83 korun, sýr pikant s česnekem 78 korun, vařená brokolice se sýrovou omáčkou 95 korun, smažený květák 65 korun. Kuřecí prsa v estragonové omáčce se podávají za 109 korun, kuřecí řízek v sýrovém těstíčku za 125 korun, kuřecí maso pikant s třemi bramboráky za 138 korun, švýcarský řízek zahrnující kuřecí prso, šunku a sýr za 119 korun, balkánská kuřecí směs s bazalkou, ananasem a balkánským sýrem za 109 korun. Čínská směs je k máni za 109 korun, mexická směs za 116 korun. Za 245 korun je možno ochutnat tatarský biftek s topinkou. Palačinka s ovocem se servíruje za 59 korun.

V Kolibě je možno i posnídat, a to do 11 hodin. V nabídce jsou například toasty se šunkou za 52 korun nebo toasty se sýrem za stejnou cenu. Ti, kteří zastávají názor, že na žízeň je nejlepší pivo, můžou si dopřát buď Heineken za 28 korun nebo polotmavou třináctku Starobrno za 25 korun. Objednaný mok chutnal skvěle, avšak byl načepován pod stanovenou míru. Z závěrečného zhodnocení jsme se zhostili takto: prostředí – 2, úroveň obsluhy – 1, kvalita jídla – 1, čepované pivo – 2. Celková známka – 2. (nevs)

17.1.2009 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

Jak přilákat žáky k řemeslu? Školy hledají účinné cesty

Frýdek-Místek - Učňovské obory v tuzemsku skomírají. Školy se potýkají s úbytkem žáků, i proto vymýšlejí nové nápady, jak přilákat zájemce k řemeslu.

Derby rozhodlo až prodloužení, raduje se Třinec

/FOTOGALERIE/ Jubilejní 100. derby tradičních rivalů dopadlo lépe pro hokejisty Třince. Oceláři na svém ledě v utkání 26. kola extraligy porazil Vítkovice 3:2 v prodloužení. Raduje se i Zlín, který udolal Karlovy Vary fotbalovým výsledkem 1:0.

Část podniků končí. Zbytek hlásí tržby nově

Podniky na Frýdecko-Místecku mají za sebou ostrý start elektronické evidence tržeb (EET). První fáze se od včerejška týká podnikatelů v ubytovacích a stravovacích službách.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2016, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies