VYBRAT REGION
Zavřít mapu

V Kolibě během naší návštěvy neuhlídali míru piva

Komorní Lhotka - Restaurace Koliba vKomorní Lhotce se nachází vsousedství zdejšísauny. Stylový interiér ve dřevě dotváří krb, větší akvárium, několik vycpaných ptáků, zvířecí kůže na stěně, jelení paroží a preparované rybíhlavy.

17.1.2009
SDÍLEJ:

Lidé vcházejí do restaurace Koliba v Komorní Lhotce. Foto: Petra Novosadová

Nabídka na jídelním lístku je dostatečně pestrá. Smažený sýr se šunkou stojí 83 korun, sýr pikant s česnekem 78 korun, vařená brokolice se sýrovou omáčkou 95 korun, smažený květák 65 korun. Kuřecí prsa v estragonové omáčce se podávají za 109 korun, kuřecí řízek v sýrovém těstíčku za 125 korun, kuřecí maso pikant s třemi bramboráky za 138 korun, švýcarský řízek zahrnující kuřecí prso, šunku a sýr za 119 korun, balkánská kuřecí směs s bazalkou, ananasem a balkánským sýrem za 109 korun. Čínská směs je k máni za 109 korun, mexická směs za 116 korun. Za 245 korun je možno ochutnat tatarský biftek s topinkou. Palačinka s ovocem se servíruje za 59 korun.

V Kolibě je možno i posnídat, a to do 11 hodin. V nabídce jsou například toasty se šunkou za 52 korun nebo toasty se sýrem za stejnou cenu. Ti, kteří zastávají názor, že na žízeň je nejlepší pivo, můžou si dopřát buď Heineken za 28 korun nebo polotmavou třináctku Starobrno za 25 korun. Objednaný mok chutnal skvěle, avšak byl načepován pod stanovenou míru. Z závěrečného zhodnocení jsme se zhostili takto: prostředí – 2, úroveň obsluhy – 1, kvalita jídla – 1, čepované pivo – 2. Celková známka – 2. (nevs)

17.1.2009 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Oprava horkovodu v ulicích Vrchlického, Fibichova a ČSA ve Frýdku-Místku.
6

Práce na opravě horkovodu jsou v plném proudu

Horka lákají k vodě. Na Barboře je hezky...
18

Silné bouřky dorazí po poledni do Čech, později na Moravu

Lašskou chalupu kontrolovali hygienici, absolutně neprošla

O tom, že i v lukrativní destinaci mohou servírovat plesnivé, prošlé a zkažené jídlo, se hygienici přesvědčili v Kunčicích pod Ondřejníkem, kde si za cíl kontroly vytyčili stylový penzion s restaurací Lašská chalupa.

Policie žádá o pomoc při zjišťování okolností dopravní nehody

Ujetí z místa nehody je častým prohřeškem řidičů motorových vozidel. Strach z toho, co se bude dít a nezodpovědnost jsou hlavními faktory, kvůli kterým řidiči raději z místa nehody ujedou.

Řidiči nákladních vozidel nepohrdli před jízdou alkoholem

Další případy, kdy řidiči nerespektovali zákon a usedli za volant pod vlivem návykových látek, museli řešit policisté.

Čekání na doklady? I několik hodin

V letním období si lidé vyřizují doklady kvůli dovoleným, což zvyšuje čekací dobu u přepážek. Nejbližší termín pro objednání předem je až v září.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení