První případ se udál poblíž jedné z třineckých prodejen, ve které si prodavačka stěžovala na mladé alkoholem posilněné výrostky, kteří vbíhají nekontrolovatelně na vozovku, po projíždějících vozidlech hází prázdné papírové obaly a mají z toho všeho náramnou zábavu. Strážníci nemeškali a vyjeli na místo, kde na oba mladíky narazili.

Jednoho z nich dokonce museli zpacifikovat donucovacími prostředky, jelikož kolem sebe mával rukama a kopal nohama. Následně mladíka umístili do protialkoholické záchytné stanice.

Ilustrační foto.
Nový kotel za pakatel. Žadatelé můžou dostat příspěvky i od obcí

Druhý případ nebyl pro strážníky sice ničím výjimečným, ale rozum nad ním zůstává stát nadále. Na základě telefonického oznámení zaměstnankyně třinecké prodejny, která oznámila podezření u jednoho muže z krádeže přepravek. Po vyjetí na místo strážnici zadrželi muže, který odcizil dvě láhvové přepravky, aby je následně v automatu na vratné lahve obratem vrátil. Na obvodním oddělení Policie ČR bylo dodatečně zjištěno, že se jedná o osobu, která byla již v minulosti za obdobnou činnost několikrát trestně stíhána.

Výtečníka tak třinečtí strážníci na služebně státní policie ponechali s tím, že se budou projednávat následující kroky proti jeho recidivě.

Hudební festival Kamenité Open 2017 ve Vyšních Lhotách.
OBRAZEM: Rockové Kamenité bylo letos na blátě