Jako první udeřili hosté, které v šestnácté minutě poslal do vedení Michalec. „Měli jsme asi 80 procent držení míče, oni byli jen zalezlí a odkopávali. Jenže jeden odkop za obranu jim vyšel a dostali se do vedení,“ uvedl vratimovský kouč Filip Racko.

Vratimovu se v úvodní půli příliš nedařilo. „Soupeř sice zdržoval, my jsme ale nebyli dost důrazní, abychom se prosadili a na to jsme doplatili,“ poznamenal Racko.

Po změně stran domácí přidali a dostali se i do několika šancí, v koncovce ale selhali. Čtyři minuty před koncem byl navíc vyloučen vratimovský Nemšovský a z následné penalty dával na 2:0 Michalec. Vzápětí sice snížil Teplý, to už ale bylo pozdě.

„Dnes jsme byli lepší. Oni nepřijeli hrát fotbal, jen odkopávat. Ale bohužel, takový je fotbal,“ uzavřel Racko.

FC Vratimov – ČSK Uherský Brod 1:2 (0:1)

Branky: 90. Teplý – 16. Michalec, 87. Michalec (pen.). Rozhodčí: Mankovecký – Mojžíš, Dudek. ŽK: Hladík, Varadi, Iginoba, Wojatschke, Dziuba, Roháček – Košák. ČK: Nemšovský (V). Diváci: 117.

Vratimov: Střalka – Elbel, Dziuba, Nemšovský, Igbinoba - Klejnot, Wojatschke (68. Roháček), Varadi (68. Teplý), Hajnoš (60. Kundrátek) - Skwarczek, Hladík. Trenér: Racko.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...