Vratimov v utkání nebyl favoritem. Hostům navíc nevyšel vstup do zápasu a Sigmu poslal už v páté minutě do vedení z penalty Galus.

„Kluci cítili křivdu, začali se hodně hádat a soustředit se na rozhodčího, což určitě nebylo ideální,“ řekl vratimovský trenér Filip Racko. Vrcholem této pasáže byla červená karta pro hostujícího gólmana Sýkoru, který v pětadvacáté minutě zahrál rukou mimo pokutové území a musel jít do sprch. „Kluci se však v oslabení semkli a bojovali jeden za druhého,“ dodal Racko.

Hra se možná mírně vyrovnala, domácí měli ale i nadále navrch a v nastavení první půle se dostali do dvougólového trháku, když si míč srazil do sítě Skwarczek.

Definitivní rozhodnutí přinesla 55. minuty, kdy se podruhé trefil Fiala – 3:0. O necelých patnáct minut později sice snížil Kundrátek, více už se toho ale nestalo a tři body zůstaly na Hané.

„Prohráli jsme, ale je to porážka se vztyčenou hlavou. I když teď prohráváme, tak výkony mají vzestupnou tendenci,“ řekl Racko a pokračoval: „Kluci mohou být hrdí, jak zápas dohráli, já jsem na ně hrdý. Musíme se z toho poučit.“

SK Sigma Olomouc B – FC Vratimov 3:1 (2:0)

Branky: 5. Galus (pen.), 46. a 55. Fiala,– 69. L. Kundrátek. Rozhodčí: Pospíšil – Bělák, Dorotík. ŽK: Varadi, Hladík, Wojatschke. ČK: 25. Sýkora (V). Diváci: 100.

Vratimov: Sýkora – Klejnot, Skwarczek, Nemšovský, Elbel – L. Kundrátek, Dziuba – Hladík (80. Smilowski), Wojatschke (26. Střalka), Hajnoš (80. Hammer) – Varadi (55. Chlopek). Trenér: Racko.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...