Beskydští naposledy uspěli na půdě Dětmarovic a velmi dobře zvládli i svou jarní domácí premiéru. V utkání s Novým Jičínem dominovali a po zásluze vyhráli 4:1.

„Musím říct, že dneska nám to vyšlo,“ usmál se po zápase trenér domácího celku Martin Šrámek, jehož tým poslal do vedení už v deváté minutě kanonýr Bohdan Velička.

„Dali jsme první gól a měli jsme i další obrovské šance. Soupeř však srovnal z ojedinělé standardky, po rohu krásně trefili odražený balon,“ pokračoval Šrámek.

V nastavení první půle se ale po rohu trefil i Soukup, a když v 67. minutě zvýšil na 3:1 Indra, jenž byl na hřišti jen pár minut, tak bylo vymalováno. „Už to bylo rozhodnuté. Bylo jen otázkou, kde se skóre zastaví,“ dodal Šrámek.

Beskydští se prosadili ještě jednou – na 4:1 dával opět střídající Svatonský a tři body tak zůstaly pod Lysou horou.

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí – FK Nový Jičín 4:1 (2:1)

Branky: 9. Velička, 45. Soukup, 67. Indra, 73. Svatonský – 44. Knedla. Rozhodčí: Lukašík – Kaloč, Potiorek. ŽK: Staněk, Velička – Palla. Diváci: 320.

Frýdlant: Prepsl – Švrček, Marek, Literák, Střižík – Soukup (64. Indra), Šafner, Škorik, Kučera (69. Svatonský), Staněk (80. Wozniak) – Velička (80. Fromelius). Trenér: Šrámek.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...