Minulý týden třinečtí fotbalisté nestačili na Ústí nad Labem, tentokrát doma prohráli i s Duklou. „Prohra mě hrozně mrzí, protože byla absolutně nezasloužená. Myslím si, že jsme sehráli výborný zápas, ale bohužel nás kosí maličkosti, které rozhodují v náš neprospěch,” prohlásil po zápase zklamaný kouč Třince František Straka.

Dukla udeřila z první vážné příležitosti a vedla už od osmé minuty. Domácí se ale tlačili za vyrovnáním a za svou snahu byli odměněni. Po půl hodině hry Juřena našel hlavu Petráně, jenž vyrovnal na 1:1.

Domácí mohli otočit skóre ve svůj prospěch, měli další velké šance a Foltýn dokonce nastřelil břevno. Ve druhé půli se ale hra vyrovnala a deset minut před koncem udeřil hostující Fábry.

Třinec pak vrhl všechny síly do útoku, v nastaveném čase ale přidal definitivní pojistku Seun-Bing, jenž upravil skóre na 3:1 pro Duklu. „Bod jsme si zasloužili, odehráli jsme velmi dobré utkání. Kluci to odmakali, favorizované Dukle jsme byli rovnocenným soupeřem,” uzavřel smolný zápas Straka.

FK Fotbal Třinec - FK Dukla Praha 1:3 (1:1)

Branky: 31. Petráň – 8. Barac, 81. Fábry, 92. Seung-Bin. Rozhodčí: Zaoral – Pochylý, Líkař. ŽK: Buneš – Konan, Piroch.

Třinec: Adamuška – Szewieczek, Foltyn, Klusák – Omasta, Weber (70. Steinhübel), Buneš (85. Kania), Habusta, Hýbl (70. Javůrek) – Petráň, Juřena. Trenér: Straka.