Domácí Arma zůstává stoprocentní, zato Slezané ještě nebodovali.

„Mrzí nás to strašně, protože podobně jako v úvodním kole v Budějovicích jsme odehráli výborný druhý poločas a zasloužili si bodovat,“ zalitoval trenér Třince Jiří Neček.

Jeho svěřenci znovu doplatili na neproměňování šancí. „Janošík spálil tutovku, Buchvaldka doslova vychytal brankář Lindr. To jsou bohužel zlomové momenty, které zatím v sezoně nejdou za námi,“ uznal Neček.

Třinečtí fotbalisté (v červeném) prohráli v Ústí nad Labem.Zdroj: Karel Pech

Třinečtí se na severu Čech rozjížděli pozvolna, první půle nebyla z jejich strany ještě tolik herní. „Navíc jsme tam udělali velkou hrubku, kdy jsme nepokryli Krátkého a inkasovali gól, ale druhý poločas už jsme dominovali. Opravdu mi to připomnělo ten náš zápas v Budějovicích. Je to velká škoda,“ kroutil hlavou třinecký trenér.

Obchvat Třince. Ilustrační foto.
Dokončení obchvatu kolem města Třince zatím vázne

Za výkon mužstvo pochválil. „Vím, že to vypadá blbě, když jsme potřetí prohráli, ale musíme to už prolomit. Vybouchli jsme jen doma s Prostějovem, jinak jsou naše výkony v pořádku. Je ale načase začít proměňovat šance. Musíme zůstat pozitivní,“ burcuje svůj tým trenér Neček.

FK Ústí nad Labem – Fotbal Třinec 1:0 (1:0)

Branka: 23. Krátký. Rozhodčí: Ginzel – Fišer, Vít. ŽK: Janošík, Hejný, M. Čelůstka (všichni Třinec). Diváci: 1054.

Třinec: Paleček – Ilko, Bedecs, Reintam, Janoščín – Omasta (46. Buchvaldek), M. Čelůstka, Vaněk, Dedič (64. Hejný), Janošík (82. Cienciala) – Šumbera. Trenér: Neček.

Frýdek-Místek patřil hudbě a pivu.
Frýdek-Místek patřil hudbě a pivu