Na tři góly stačila Barošovi úvodní půlhodina. V 67. minutě pak za rozhodnutého stavu a se žlutým napomenutím vystřídal. V letošní sezoně má nevídaný průměr jednoho vstřeleného gólu každých 25 minut. „Je vidět, že Milan je pro nás stále nepostradatelný,“ chválil největší hvězdu mužstva trenér Vigantic Pavel Šturala.

„Od úvodního hvizdu jsme měli utkání pod kontrolou. Uklidnila nás rychlá branka Milana Baroše ze třetí minuty. Ten ještě do půle nastřílel hattrick a čtvrtou trefu přidal tři minuty před odchodem do šaten Packo. Domácí měli v první půli pár dobrých příležitostí, ale brankář Slovák byl spolehlivý. Všichni zahráli výborně,“ dodal Pavel Šturala.

„Hráli jsme po dvou venkovních zápasech poprvé před domácími diváky. Kluky jsem nabádal k větší aktivitě, důrazu a hlavně aby nedělali v obraně zbytečné chyby, protože jsme věděli, že Vigantice mají výborného a nebezpečného Baroše. Toho jsme ale neuhlídali. První poločas se nám vůbec nepovedl, což rozhodlo,“ uzavřel domácí kouč Pavel Juřica.