Na tohle utkání by asi nejraději co nejdříve zapomněli. Fotbalisté Straškova-Vodochod přijeli do Pokratic výrazně oslabení, kvůi čemuž si odvezli pořádnou nálož 0:13.

„Omluva patří všem divákům a našim fanouškům, kteří zápas viděli,“ nehledal po utkání výmluvy předseda klubu Petr Kloub. „Sice nám chybělo osm lidí ze základu, který jsme museli doplnit hráči z lavičky a čtyřmi dorostenci, ale to se zkrátka někdy ve fotbale stane. Spíš mě štve, že za stavu 0:6 jsme se na to totálně vykašlali.“

Utkání 11. kola FNL mezi FC Vysočina Jihlava a MFK Chrudim.
Chrudimský Petr Drahoš: K čemu jsou zlepšené výkony, když nemáme body?

I domácí byli v hodnocení zbitého soka mírní. „Evidentně nepřijeli kompletní, navíc se k nám odrážely snad všechny balóny, prostě nám vyšlo všechno, na co jsme sáhli,“ hodnotil domácí Motejl. „Je ale pravda, že šlo o nejslabšího soupeře, s nímž jsme zatím hráli. Asi se hraje hodně těžko, když ve 20. minutě prohráváte 0:4,“ soucítil se soupeřem.

Čtyřmi brankami se blýskl Pavel Čejka, jenž měl už po 20 minutách na kontě hattrick, tři góly, ač dva z penalty, dal také Patzenhauer.

Šlágr o medailové pozice zvládli fotbalisté Milešova, kteří doma zdolali Libotenice 3:2 a z bronzové pozice je odsunulo pouze výrazně vylepšené skóre Pokratic.

Bývalý obránce Mladé Boleslavi Marián Palát trénuje fotbalisty Bystřici pod Hostýnem.
V bitvě proti Marseille vymazal Ribéryho. Na štaci v Rusku mu vyhrožovali