MFK Frýdek-Místek - Real Lískovec 3:1 (1:1)

Přípravný duel mezi třetiligovým Frýdkem-Místkem a divizním Lískovcem zahájili aktivněji hosté. Ti se mohli dostat do vedení již v 11. minutě zápasu, ale chytrý Pařenicův lob skončil nakonec pouze na tyči Prepslovy branky. Změnu skóre nakonec přinesla až 25. minuta. To Pešek namazal Gulajevovi a ten potvrdil, že si v této fázi přípravy tyká se střeleckou formou. Dobře hrající Lískovec se vyrovnání přeci jen dočkal. V závěru první půle zahrál Šrámek trestný kop tak precizně, že domácímu brankáři nezbylo nic jiného, než se po míči pouze poohlédnout.

Po změně stran již fyzicky zdatnější domácí rozhodli. Na 2:1 upravoval po Peškově centru na první tyč Gulajev, výhru 3:1 pak pečetil dvě minuty před koncem zápasu Pešek.

Branky: 25. a 76. Gulajev, 88. Pešek 45. Šrámek. Rozhodčí: Vojkovský Bartek, Plevza. Diváků: 25.

Frýdek-Místek: Prepsl Švrček, Coufal, Literák (46. Preči), Žídek Pešek, Mozol, Wozniak (46. Cesnek), Ceplák Molnár, Gulajev. Trenér: Milan Duhan.

Lískovec: Polach (59. Rybář) Maléř, Šrámek, Hrdlička, Škorík Knapp, Mikulenka (15. Vokoun) Dvořák, Němec, Pařenica Ostrák. Trenér: Jiří Krejčí.