V loňské sezoně se naopak dařilo svěřencům trenéra Milana Duhana, kteří v Zábřehu vyhráli vysoko 4:0, na domácím hřišti naopak zachraňovali vítězství až v nastaveném čase, kdy pokutový kop proměnil zkušený Wozniak.

Zábřeh v letošní sezoně formou nijak neoplývá. Po pěti odehraných kolech je celek kouče Jiřího Balcárka až na třinácté příčce. V jeho kádru hraje ve Frýdku všem známý záložník Oldřich Kostorek, z Opavy zde v létě zavítal Jiří Furik, o kterého se v zimním přestupním termínu zajímal i frýdecký kouč Milan Duhan.

„Domácí prakticky co půlroku mění svůj kádr. Je to takové nevyzpytatelné mužstvo. Už to, že v minulém kole dokázali dát Prostějovu čtyři branky, tak svědčí, že zkrátka ty góly dávat umí. V Zábřehu se vždycky hrálo hodně nepříjemně. Podle mne rozhodne vstup do zápasu. Musíme od úvodních minut domácích dát jasně najevo, že tam chceme uspět. Nesmíme je pouštět lehce do šancí," přemítá před utkáním asistent frýdecko-místeckého trenéra Karel Orel.

Utkání v Zábřehu má výkop v neděli 16. září v 16.30 hodin a řídit jej bude trojice rozhodčích Ogrodník – Ondráš a Dubravský.