Pavel Medynský (Čáslav): První poločas jsme odehráli vcelku dobře, soupeře jsme do ničeho nepustili, ale sami jsme se také do ničeho nedostali. Druhou půlku jsme ale začali katastrofálně. Nechali jsme se přitlačit a soupeř nám dal gól ze standardky, kterou jsme podcenili. A pak jsme schpní během deseti minut dostat další dvě branky. Za stavu 3:0 bylo rozhodnuto.

Miroslav Kouřil: (Třinec): S první půlkou jsem byl krajně nespokojen, takhle se doma nehraje. Bohužel začátky nám vůbec nejdou, ale důležitý je závěr a ten nám vyšel. Ve druhé půli jsme byli jasně lepší a konečně jsme potvrdili svou sílu. Jsem rád, že jsme ukázali, kdo je pánem na hřišti, ale mělo to přijít dříve a ne až ve druhé půli. Dali jsme tři branky, což je pro nás malý zázrak. Ale obdržený gól mi udělal čáru přes rozpočet. Chtěl jsem střídat jardu Chlebka, který hrál se sebezapřením, ale musel jsem ho tam nechat.

Přečtěte si také: Třinecký útočník Richard Veselý si připsal první branku

Třinec – Čáslav 3:1 (0:0)

Branky: 47. Hupka, 53. Veselý, 56. Doubek – 62.Sedláček. Rozhodčí: Hrubeš – Novák, Teuber. ŽK: Matěj, Chlebek, Formánek – Sedláček. Diváci: 712.

Třinec: Lipčák – Lisický, Chlebek, Formánek, Matěj – Hromada (46. Sostřonek), Hupka, Berger, Konečník – Doubek (80. Maceček), R. Veselý (83. Ďurica). Trenér: Kouřil.

Čáslav: Havránek – Haniak, Mráz, Skoupý (70. Wolf), Pravda – Skopalík, Sedláček, Pokorný (57. Jiroušek), Hozda – Kocourek (66. M. Veselý), Strnad. Trenér: Medynský