První poločas začal lépe pro domácí fotbalisty, kteří zahrozili hned ve 2. minutě, když se po standardní situaci opřel do míče Ondřejka, ale gólman Hill jeho pokus zneškodnil. U jediné střely Lískovce v 8. minutě byl Šigut, střela mířila metr vedle. Ve 13. minutě se už Karlovičtí ujali vedení.

To Vašut našel Ondřejku a ten svou levačkou zakončil z ostrého úhlu – 1:0. Vedení pak domácí navýšili ve 36. minutě, kdy Škrobák vybojoval v těžkém podmáčeném terénu míč, který směřoval na Pavelku, jeho lýtko pouze tečovalo a osamocený Ondřejka pohotově zakončil – 2:0. „Tu první půlku jsme odehráli opravdu katastrofálně. Hodně nás brzdily útočné fauly, kterých jsme se dopouštěli," řekl k první polovině střetnutí lískovecký kouč Jiří Krejčí.

Do druhého poločasu nastoupili hosté jako vyměnění. Lískovec byl aktivnější, dokázal si vypracovat spoustu akcí, i když nebyly zpočátku úspěšně zakončeny. Hned v 51. minutě vyzkoušel hlavičkou Sváčka kapitán hostů Soukup. O sedm minut později se řítil na domácího brankáře osamocený Šigut, ale ani on neuspěl. V 68. minutě byl v pokutovém území faulován Soukup, jenže hlavní rozhodčí viděl vše jinak. V té chvíli již byl na hřišti věkem ještě dorostenec Hung Le Dinh, který měl nakonec lví podíl na zisku bodu.

V 81. minutě Le Dinh napřáhl, míč se odrazil od břevna a z dorážky se nemýlil Šigut – 2:1. Skalp pro domácí přišel v poslední minutě, kdy Karlovičtí udělali fatální chybu v obranné důslednosti a nechali prostor pro Le Dinha, který střelou vyrovnal – 2:2. „K týmu jsem přišel v pátek, takže jsme měli za sebou pouze jeden trénink. Musíme se zaměřit na to, abychom tak dobře rozehraný zápas dovedli do vítězného konce. To se bohužel nestalo, i když jsme na to možnosti měli. Závěr jsme totálně nezvládli takticky a inkasovali dvě branky po individuálních chybách," hovořil zklamaně po utkání domácí kouč Radek Malina.

„Klukům jsem v poločase říkal, že pokud do šedesáté minuty bude stav stejný, tak pak vrhneme vše do útoku. Nakonec se nám závěr povedl a srovnali jsme. Když jsme tady přijeli, tak se nám domácí smáli, s jakou školkou jsme tady dorazili. Teď jim nejspíš už do smíchu není. V zápase byly sice nějaké rezervy, ale mladí kluci, co nastoupili, rozhodně nezklamali," pochválil frýdecko-místecký potěr trenér Lískovce.

VELKÉ KARLOVICE/KAROLÍNKA - LÍSKOVEC 2:2 (2:0)

Branky: 13. a 36. Ondřejka – 81. Šigut, 90. Le Dinh. Rozhodčí: Běhal. Diváci: 150.

Lískovec: Hill – Folta, Šimek, Farský, Musiol – Soukup, Juříček, Mišenko, Šigut (83. Hutník) – Hykel (83. Glembek), Němec (66. Le Dinh). Trenér: Jiří Krejčí.