První jarní utkání ale příliš fotbalové krásy nepřinesl. Ani jeden celek si nevytvářel vyložené šance. Opticky měly Určice převahu, a to hlavně díky několika rohovým kopům.

Jeden z nich přetavil hlavou v gól v jednadvacáté minutě Michal Skopalík. Hosté se po změně stran snažili vyrovnat, ale jejich koncovka k brance nevedla. V samotném závěru se opět uvolnil Skopalík a svou druhou brankou pečetil výhru domácího celku. „Premiéra to byla těžká. Terén a marodka nás dost potrápily, ale zvládli jsme to. Byli jsme hladovější a dali jsme do toho víc srdce a bojovnosti. V závěru nám chyběly síly, ale zvládli jsme to," oddechl si nový lodivod Určic Petr Gottwald.

„Máme velmi mladý tým, takže sám jsem byl zvědavý, jak se tady ukáže. Domácí nás nejvíc tlačili z rohů. V druhé půli jsme se trošku zvedli a kluky za to pochválím. Herně to nebylo špatné, výsledkově to však bohužel nevyšlo," usmíval se i přes porážku kouč Lískovce Jiří Krejčí.

URČICE - LÍSKOVEC 2:0 (1:0)

Branky: 21. a 89. Skopalík. Rozhodčí: Mikula – Miko, Hanák. ŽK: Vojvodík (L). Diváků: 122.

Lískovec: Smolík – P. Vokoun, Šimek, Coufal, Musiol – Macíček (63. Curylo), Seidler (63. Pánek), Vojvodík, Hutník (71. Němec) – Kahánek, Palaček. Trenér: Jiří Krejčí.