PETROVICE – LÍSKOVEC 2:1 (2:0)

Domácí kolektiv byl v prvním poločase lepším celkem a celkem pohodlně se dostal do dvoubrankového vedení po standardních situacích. V 16. minutě obránci Realu nepokryli Kopce a o osm minut později zapomněli na Bernatíka – 0:2. „Domácí nás přehráli naší zbraní, což je kvalitní kombinace. První poločas jsme bohužel prospali," zhodnotil dění před přestávkou asistent trenéra Jiří Krejčí.

Po změně stran nastoupil na hřiště jiný Lískovec a domácí se začali strachovat o výsledek. Nejdříve propásli slibné příležitosti Ostrák se Žídkem, gólově pak udeřilo v 67. minutě. To byl v šestnáctce nedovoleně sražen Ostrák. Místo vyloučení se jen zažlutilo, ale nařízený pokutový kop proměnil zkušený Šrámek. V závěru se mohlo ještě měnit skóre na obou stranách, když domácí v 82. minutě nastřelili tyč a především pak v poslední minutě na druhé straně vykopával z brankové čáry míč Bernatík po střele Sornata. „Škoda poslední minuty, vyrovnání viselo na vlásku. Útok na první místo v tabulce po podzimu nám tak těsně unikl," dodal s úsměvem na tváři Krejčí.

Lískovec: Polach – Staník (87. Maléř), Sornat, Šrámek, Žídek – Škorík, Čerňák – Václavík, Mikulenka, Dvořák – Ostrák. Trenér: Miroslav Onufer. (zd)