Ti museli v závěrečném turnaji odolat ataku týmů FK Relax a FC Tip, které mu šlapaly na paty. Gamisport nejprve nastoupil proti Neborům, které hrály již jen o prestiž a možná tím trochu favorita zaskočily. Nebory doplatily na špatnou koncovku a také úžasnou formu brankáře Davida Janeczka, který v brance doslova čaroval. 

FC Tip prohrou s Realem Kambys přišel o šanci na titul, ale v případě výhry nad Gamisportem mohl lídra odsunout na třetí příčku. V tom případě by titul spadl do klína Relaxu. Tip nastoupil do utkání se zabezpečenou obranou a spoléhal hlavně na rychlé brejky. Gól však v tomto prestižním duelu nepadl, což v konečném účtování Gamisportu stačilo. Stříbrnou pozici zaujali hráči FK Relax, třetí skončil FC Tip a bramborová pozice patřila Realu Kambys. Střelecky to v posledním turnaji šlo Lukáši Turoňovi z Relaxu a Radku Barteczkovi z Nebor, kteří dali po třech gólech. Nejlepším kanonýrem ligy se pak stal s patnácti brankami Lukáš Sikora z Barny Teamu. V soutěži o nejlepšího brankáře uspěl Jan Psczolka (Osůvky United), před Františkem Macurou (FK Relax) a Marianem Pyszkem (Nebory).

Pořadatelé ocenili rovněž i nejstaršího hráče, kterým byl Miroslav Mára z vítězného Gamisportu. Naopak nejmladším fotbalistou byl teprve šestnáctiletý Ondřej Plevko z FC Started From The Bottom.

„V průběhu posledního kola proběhlo také zakončení, v němž byl pro všechny hráče futsalové ligy připraven zábavní program a občerstvení. Hráči se mohli zúčastnit bowlingového turnaje a také virtuálních automobilových závodů. Při bowlingu dokonce padl rekord Sportovního centra ve Smilovicích, který vytvořil s 251 body Tomáš Larysch. Závod aut ovládl Lukáš Dlhopoček. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za předvedené výkony a hru fair-play. Kapitánům jednotlivých mužstev za spolupráci s organizátory soutěže. Rozhodčímu Marku Klečackému za skvělý přístup a ochotu v rámci celé ligy. Doufám, že se soutěž líbila a příští rok se snad všichni opět setkáme," hodnotil právě skončený ročník Třinecké sálové ligy Lukáš Turoň.