„Vyrovnanost tabulky je fajn, ale já se spíš dívám dolů než nahoru. Druhý rok v soutěži je pro každého nováčka kritický. Nesmíme nic podcenit, každý bod je důležitý a do konce podzimu je ještě daleko. Velmi si ale vážím, jak moji hráči na hřišti bojují a jsou houževnatí. Věřím, že takovýmto způsobem se budeme prezentovat i dnes na horké zlínské půdě pod umělým osvětlením," přeje si Goffa.

V sobotním podvečerním zápase (hraje se od 19 hodin, pozn. red.) by mělo Valcíře na hřišti zlínského Fastavu povzbuzovat okolo dvou stovek frýdecko-místeckých fanoušků.

„To, že s námi vycestuje i náš dvanáctý hráč, je velmi příjemný pocit. Fanouškové Lipiny jsou skvělí, dokáží strhnout i zbylou část publika, v takové atmosféře je paráda hrát," pochvaluje si frýdecký kouč.
V očekávání jsou i ve zlínském táboře.

„Bude to těžký zápas. Myslím si, že duel bude mít podobný průběh jako první utkání sezony s Třincem. Frýdek bude nejspíš zatažený a my budeme jejich branku dobývat. Hlavně si musíme dát pozor na jejich brejky, to by nás mohlo stát body. Ale věřím, že to nakonec zvládneme," myslí si brankář ševců Stanislav Dostál, který ještě dodává: „Vzpomínám si na loňské dva zápasy. Doma jsme s nimi prohráli 0:1 a venku to bylo 0:0. Hrají hodně zodpovědně, bude to tvrdý zápas. Ale není to náhoda, oni hráče na nějaký hurá fotbal ani nemají," řekl Dostál.