Tradiční sestava čtyř družstev – starých gard Ostravice, Frýdlantu n. O., Frýdku-Místku a týmu rodiny Rozkydalů, byla rozlosována do semifinálových dvojic.

Hned v prvním zápase na sebe narazily celky Frýdlantu a Frýdku-Místku, který byl složen z hráčů, kteří v minulosti oblékali dres ostravického Sokola. Ve vyrovnaném zápase byli střelecky efektivnější Frýdecko-Místečtí a po brankách Rašky, Cebuly a Wagnera zvítězili 3:1, když za Frýdlant skóroval Kubačák.

Ve druhém semifinále proti sobě nastoupily týmy Rozkydalů a Ostravice. Těsné vítězství Rozkydalů 2:1 zařídili brankami Přecechtěl s Janošcem, za Ostravici se trefil Král.

Poražení semifinalisté si to pak mezi sebou rozdali v utkání o bronz. To pro sebe, díky hattricku Žáčika, získali fotbalisté z Frýdlantu poměrem 3:0.

Ve finále na sebe narazili vítězové předešlých ročníků, když tým Rozkydalů zvítězil v prvním ročníku a Frýdek-Místek opanoval další dva. V samotném utkání pak rozhodla větší zkušenost a fotbalovost frýdecko-místeckých borců, v čele s již 65letým, ale přesto nestárnoucím, Jiřím Fabíkem, a po brankách Šafnera, Cebuly a Nytry zvítězili 3:1, když za Rozkydaly korigoval pouze Janošec. 

Rozkydal team

Ostravice

Frýdlant