Deník region
1/4 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.
Popis

Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.

Zdroj: Shutterstock

Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.
Popis

Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.

Zdroj: Shutterstock

O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.
Popis

O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.

Zdroj: Shutterstock

Doporučujeme vám
Prezidentské volby, 27. ledna 2023, Hnojník.

FOTO: Frýdecko-Místecko vybírá prezidenta, účast je tu až přes 80 procent

Pervitin, výroba, distribuce, ilustrační foto.

Pervitin. Velká rána policie, na Frýdecko-Místku a okolo uvařili kilogramy drogy

Unie Roska F-M patří k nejstarším klubům pro lidi s roztroušenou sklerózou.

Roztroušená skleróza. Býval horník, teď muž z Frýdku-Místku pomáhá potřebným

Požár chaty ve Vyšních Lhotách, leden 2023.

Požár chaty ve Vyšních Lhotách nezpůsobil žádnou škodu. Stejně by šla k demolici

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.
Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.
O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.