Deník region
2/7 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Při troše zkušeností zvládnete zkvasit kde co. Víte, že teď jde do módy fermentované maso? Pro naše zdraví i chuť je ale pořád nejlepší tradiční kvašená zelenina.
Popis

Při troše zkušeností zvládnete zkvasit kde co. Víte, že teď jde do módy fermentované maso? Pro naše zdraví i chuť je ale pořád nejlepší tradiční kvašená zelenina.

Zdroj: Shutterstock.com

Kimči je ztělesněné zdraví (a také prý nejlepší prostředek proti kocovině).
Popis

Kimči je ztělesněné zdraví (a také prý nejlepší prostředek proti kocovině).

Zdroj: Jaroslav Jiřička

Okurky „kvašáky“, žitný chleb a vepřové sádlo – co víc si ke zdravé podzimní večeři přát?
Popis

Okurky „kvašáky“, žitný chleb a vepřové sádlo – co víc si ke zdravé podzimní večeři přát?

Zdroj: Jaroslav Jiřička

Kysané zelí považujeme už od pradávna za zdravou potravinu.
Popis

Kysané zelí považujeme už od pradávna za zdravou potravinu.

Zdroj: Shutterstock.com

Tempeh tvoří vařené sojové boby, fermentované a spojené ušlechtilou plísní. Ochutnejte – vůbec není špatný.
Popis

Tempeh tvoří vařené sojové boby, fermentované a spojené ušlechtilou plísní. Ochutnejte – vůbec není špatný.

Zdroj: Shutterstock.com

Miso se v Asii stále vyrábí tradiční metodou a přidává se do všemožných pokrmů.
Popis

Miso se v Asii stále vyrábí tradiční metodou a přidává se do všemožných pokrmů.

Zdroj: Shutterstock.com

Doporučujeme vám
Psí pátrání: příběh retrívra Džejka má happyend, husky Charlie se stále hledá.

Psí pátrání: příběh retrívra Džejka má happyend, husky Charlie se stále hledá

Obchvat Frýdku-Místku (D48), 20. prosince 2022, Dobrá.

Soud v Ostravě rozhodl o žalobě týkající se stavby obchvatu ve Frýdku-Místku

Bohdan Velička si svými výkony říká o zajímavé angažmá

Ještě půlrok ve Frýdlantu. A dál? Kanonýra Veličku láká profi fotbal

Nádoba na gastro odpad v Třinci, únor 2023.

FOTO: Nevhazovat kosti. V Třinci svážejí zbytky z kuchyní, lidé jsou vzorní

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Při troše zkušeností zvládnete zkvasit kde co. Víte, že teď jde do módy fermentované maso? Pro naše zdraví i chuť je ale pořád nejlepší tradiční kvašená zelenina.
Kimči je ztělesněné zdraví (a také prý nejlepší prostředek proti kocovině).
Okurky „kvašáky“, žitný chleb a vepřové sádlo – co víc si ke zdravé podzimní večeři přát?
Kysané zelí považujeme už od pradávna za zdravou potravinu.
Tempeh tvoří vařené sojové boby, fermentované a spojené ušlechtilou plísní. Ochutnejte – vůbec není špatný.
Miso se v Asii stále vyrábí tradiční metodou a přidává se do všemožných pokrmů.