
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Narušení košťálu.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Samotné krouhání zelí.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Nakrouhané zelí.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Nakrouhané zelí.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Zelí je očištěno a připraveno na krouhání.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Krouhací stroj.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Ve středu zelí je košťál který se musí před krouhání narušit.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Krouhací nože.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Bílé hlávkové zelí
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Červené hlávkové zelí.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Neočištěné zelí.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Pytlování nakrouhaného zelí.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Vážení zelí.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Očištění zelí před jeho zpracováním.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Zelí po narušení košťálu.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Zelí po narušení košťálu.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Ve středu zelí je košťál který se musí před krouhání narušit.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Některé hlávky se ukládají do bedýnek na uskladnění. Toto zelí musí být důkladně očištěno.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Některé hlávky se ukládají do bedýnek na uskladnění. Toto zelí musí být důkladně očištěno.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Očištění zelí před jeho zpracováním.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Očištění zelí před jeho zpracováním.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Stroj na krouhání zelí.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě. Uskladnění zelí.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Výroba krouceného zelí v zahradnictví Poruba, 2. prosince 2021 v Ostravě.
Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň