Po odehrání základní části nejnižší hokejové soutěže na severu Moravy si hráči HC Frýdek-Místek B vybojovali právo účasti ve vyřazovacích bojích. Rysi ve čtvrtfinále Krajské ligy narazili na tým HK Krnov. Tuto sérii, hranou na dva vítězné zápasy, béčko Frýdku-Místku zvládlo, když svého soupeře zdolalo 2:1. Semifinálovým soupeřem rysů byl dále Bohumín a rysi i tuto sérii ovládli (2:0).

Fotbalisté MFK Frýdek-Místek apelují na občany ve městě - noste všichni roušky, šátky, prostě cokoliv, čím si přikryjete svá ústa a nos.
Také fotbalisté Frýdku-Místku vybízí spoluobčany k nošení roušek

V těchto dnech se mělo rozhodovat, kdo že se stane letošním vítězem Krajské ligy mužů na severní Moravě. Leč situace, kdy celý svět zasáhl nebezpečný Koronavir, všechny hokejové soutěže v republice ukončila. „Ještě před týdnem jsme v našem prohlášení tajně doufali v krátké přerušení hokejové sezony, v pár zápasů bez diváků, v pokračování tréninků a v rychlý návrat k normálu. Dnes už je jasné, že hokejová sezona skončila,“ stojí v klubovém prohlášení HC Frýdek-Místek, z.s.

„Skončila bez plánovaných vrcholů. Mladí hokejisté nedostanou příležitost porvat se o nějaké turnajové vítězství, naši B muži nedotáhnou své tažení až k titulu v Krajské lize, extraliga nepozná mistra a dokonce téměř jistě nebude ani světový šampionát. Přestože je nám z toho smutno, nedá se nic dělat. Do budoucnosti se díváme s optimismem, a proto věříme, že si vše vynahradíme v sezoně příští, kterou už teď pro vás připravujeme.“

Do historických análů tak bude navždy zaspáno u hokejové sezony 2019/2020 slovo – nedohráno.