Loni toho kvůli otřesu mozku mnoho neodehrál, přesto se dokázal v této sezoně vrátit a pomoci mužstvu k druhému místu po základní části. Slezský klub ho taky proto vybral pro letošní play-off jako hlavní tvář vyřazovacích bojů.

Kreps se tak mohl na chvíli vcítit do role boxera a před kamerami absolvoval tvrdé tréninky, z kterých vzniklo nové motivační video s podtitulem „Vůle vítězit".

Video se točilo v interiérech i exteriérech. Jak náročné to bylo?
Zabralo to celé dva dny. Během toho prvního jsme točili zhruba od rána do tří hodin odpoledne a druhý den asi jen o dvě hodiny kratší. Bylo to fyzicky dost náročné, fakt nic jednoduchého.

Překvapilo vás, jak náročné je natočit jedinou scénu?
Kvůli dvěma minutám videa jsme natáčeli dva dny. To mě hodně překvapilo. Člověk by neřekl, kolik času zabere takový krátký film.

Byla to vaše první zkušenost před kamerou. Jak jste ses cítil?
Bylo to točeno na film Rocky, který jsem jako malý kluk miloval. Ovšem jako Rocky jsem se necítit. Přece jen box je pro mě pouze doplňkový sport, nejsem žádný profesionál. Dělal jsem ale, co jsem mohl.

Do jaké míry se boxu vlastně věnujete?
V letě celkem intenzivně, třikrát týdně. V zimě během sezony je to s časem složitější, ale i tak chodím jednou týdně na thajský box.

Tušíte, proč jste byl vybrán zrovna vy?
Dost času trávím v posilovně, baví mě to. Naplňuje mě to a je to i určité odreagování. Tak asi proto.

Zdroj: HC Oceláři Třinec