„Kapela se stavuje ve Stounu každoročně s takřka zatvrzelou pravidelností a početná posluchačská základna Mňágy ve Frýdku-Místku a okolí je ráda," prozradil šéf Stounu Kamil Rudolf.

Tato skupina uzřela světlo světa ve Valašském Meziříčí 
v roce 1987 přičiněním frontmana, skladatele, textaře a do dnešních dnů vůdčí osobnosti Petra Fialy. První album spatřilo světlo světa roku 1991 pod vše říkajícím názvem Made in Valmez.

Pro tvorbu skupiny jsou příznačné „vesele pesimistické" písničky, které jsou dílem především Petra Fialy.

Skupina již oslavila 25 let fungování. Přesně 1. dubna 2012 vydala kapela svůj dosavadní poslední počin – a to speciální kolekci svých písní, které pro tuhle příležitost přezpívali přední čeští a slovenští muzikanti. Hity jako Hodinový hotel, Nejlíp jim bylo, Made in Valmez, I cesta může být cíl nebo Písnička pro tebe předělaly skupiny Kryštof, Tři sestry, Vypsaná fiXa, Xindl X a další.

Do těchto dnů vydala kapela 21 CD a DVD, a to včetně dvou Fialových samostatných alb, vinylového EP, CD singlu, dvou výběrovek a dvou DVD, z nichž aktuální 2DVD vyšlo na podzim minulého roku pod názvem Mňága a Žďorp on stage.

První disk tvoří dvouhodinový záznam koncertu z pražského Lucerna Music baru. Na bonusovém disku je pak kultovní film Petra Zelenky Mňága – Happy End a pod názvem Videohistory všech 27 klipů, které skupina dosud natočila. Celkem je to téměř pět hodin obrazu a hudby. Dveře hudebního klubu Stoun se otevřou v 18 hodin a samotná kapela vystoupí po 21. hodině.

„Předprodej již byl zahájen, vstupenky v ceně 180 korun jsou k dostání v Beskydském informačním centru na Zámeckém náměstí ve Frýdku a na náměstí Svobody v Místku. Dále 
v klubaru Pavlač a ve Stounu. On-line pak přes portál www.eventim.cz," uzavřel Kamil Rudolf.