Na břehu vodní nádrže se představí čtyři uskupení, mezi kterými jsou nejznámější skupina Poetika a duo Verona.

V případě první formace jde o kapelu z Vysočiny, která se do povědomí dostala zejména hity Zkouším žít a Každou vteřinou. Nedávno Poetika vydala svůj nový singl Karavana na kterém spolupracovala s kapelou Mirai.

Policie odložila vyšetřování nemocničního masakru. Na tiskové besedě to uvedli dozorující státní zástupce David Bartoš (vlevo) a ředitel moravskoslezské policie Tomáš Kužel.
Vyšetřování nemocničního masakru skončilo. Vrah byl příčetný, vše měl promyšleno

Dalším známým jménem na programu mini festivalu je duo Verona, které se na české scéně pohybuje už téměř čtvrtstoletí a proslavilo se hity jako Ztracená bloudím, Hey Boy, Endless day nebo Complicated. Celá hodinová show kapely včetně nové skladby Dáma je nabitá známými tanečními hity, které nikoho nenechají v klidu.

„Návštěvníci se mohou těšit i na zástupce ze Slovenska Martina Haricha, který svým energickým a hudebně bohatým vystoupením vždy velmi příjemně překvapí diváky. Martin není pouze účastníkem Superstar, ale jde o jednoho z nejtalentovanějších a hudebně nejvyspělejších umělců, který aktuálně autorsky pracuje na muzikálu v New Yorku,“ doplnil Petr Mohyla, organizátor akce. Hudební večer zahájí havířovská kapela Světlo.

Ilustrační foto.
Pro muže v Písečné po pádu z výšky letěl vrtulník

Cena vstupenky v předprodeji stojí 250 korun, zájemci na místě zaplatí 300 korun.

Lineup:

18:00 Světlo

19:30 Martin Harich

21:15 Poetika

23:00 Verona