Ve vysílání přenosů Divadlo loutek Ostrava pokračuje v dalších třech nedělích - 10. ledna 2021 v 17 hodin uvede hru autorů Josefa Koláře, Petra Prchala a Marka Ebena "Kocourek Modroočko" v režii Václava Klemense.

Za týden, 17. ledna taktéž v 17 hodin budou moci děti vidět krásnou pohádku Petra Horáčka "Utíkej, myško, utíkej!" Inscenace měla už třikrát odloženou premiéru. Nakonec byla v neděli 11. prosince uvedena online. Režie Václav Klemens.

31. ledna uvede DLO pohádku Jak šlo vejce na vandr.Zdroj: Josef Zajíc

Pak to bude 24. ledna rockové divadlo nejen pro děti, co nemají rády špenát "Malá Mína zmlsaná". Autorkou je Jana Ryšánek Schmidtová, která inscenaci i režírovala.

Děti i jejich rodiče se budou moci podívat 31. ledna na milou, něžnou a hravou pohádku autorky Daniely Jirmanové v režii uměleckého šéfa DLO Václava Klemense "Jak šlo vejce na vandr".

„Máme vynikající zpětnou vazbu od diváků, kterých se během prosince dívalo v součtu několik tisíc. Velice nás to těší, protože online přenášení pohádek je pro nás úplně nová disciplína a sami se učíme tak trochu za pochodu. Věříme, že si i díky těmto aktivitám udržíme naše diváky, kteří se budou k nám o to více těšit, až opět budeme moci otevřít,“ sdělila tisková mluvčí Divadla loutek Ostrava Lucie Mičková.