Kdo vás do soutěže Miss Reneta, kterou jste nakonec vyhrála, přihlásil?

Už od samého začátku mě k soutěžím krásy vedla nejen rodina, ale i přátelé. Vůbec první soutěž, do které jsem se přihlásila, byla Miss Léto ocenění Miss Sympatie a druhá vicemiss. Úspěšná jsem byla i v druhé soutěži Miss Model, kde jsem se stala první vicemiss a miss sympatie.

Jaké jste si sama dávala šance?

Jela jsem tam s odhodláním dostat se co nejdál. Celkové vítězství mě ovšem rozhodně překvapilo.

Máte v plánu se zúčastnit i dalších soutěží? Například i nejznámější České Miss?

Určitě bych se chtěla přihlásit i do dalších soutěží, protože mi dávají mnoho zkušeností, zážitků, zábavy, radosti a spoustu nových přátel. A navíc mě to hrozně baví. Vítězství v Miss Reneta mě nabudilo natolik, že mám v plánu dokonce vyzkoušet i Českou Miss.

Jakou střední školu momentálně studujete? Chtěla byste se jednou živit modelingem?

Gymnázium a Střední odbornou školu ve Frýdku-Místku. Je to můj velký sen už odmala. Mimo modeling mě to ovšem táhne k herectví, kterému bych se jednou chtěla věnovat. Proto už prakticky vím, v jakém studiu budu po maturitě pokračovat. Pokud všechno dobře dopadne.

Jakým způsobem trávíte volný čas? Jaké máte koníčky?

Mám široké spektrum zájmů. Baví mě sport, tanec, hra na klavír a kytaru, cestování a modeling. Ale to není vše. Ráda běhám, cvičím fitness, v zimě lyžuju, zajímá mě snowboard, jezdím na kole a bruslím.

Program moderoval známý herec a přestavitel pohádkových princů Jan Čenský. Jaký dojem na vás zanechal?

Bylo mi ctí poznat se s takovou osobností, jakou je Jan Čenský. Už od pohledu vypadá jako sympatický a milý člověk se smyslem pro humor. Myslím si, že odvedl skvělou práci na podiu i v zákulisí, kde nám popřál hodně štěstí.

Utrácíte ráda za módní doplňky?

Nejen za módní doplňky, ale hlavně za oblečení.

Podporovala vás během soutěže rodina?

Bez podpory rodiny a kamarádů bych asi nebyla tam, kde momentálně jsem. Takže jim patří velké poděkování.

Jaké předpoklady by měl splňovat váš přítel, pokud ještě žádného nemáte?

Nemám žádné určité předpoklady. Přítele mám.

Už víte, jakým způsobem budete trávit letní prázdniny?

Na letní prázdniny se už moc těším. Za zájezd v hodnotě čtyřiceti tisíc hodlám jet za exotikou k moři. Například bych si přála navštívit Dominikánskou republiku. Ve hře jsou i Kanárské ostrovy. Mimo tuto dovolenou plánuji mnoho výletů, akcí a koncertů.

Zdroj: Youtube