Největší pozornost poutá aktuálně jedna z nejpopulárnějších kapel v České republice Kryštof, která má za sebou úspěšné turné. Ale i další interpreti patří k české špičce.

V Nošovicích se představí Buty, Citron, Ewa Farna, Ruda z Ostravy, Legendy se vrací, Mňága a Žďorp a nejlepší kapely ze soutěže Radegast Líheň. Vstup na tuto akci, kterou loni navštívilo přes 30 tisíc lidí, je tradičně zdarma.

„Radegast den je svátkem pro všechny fanoušky piva Radegast. Program 11. ročníku jsme postavili na skvělých muzikantech pocházejících z Moravy," řekl marketingový manažer značky Radegast Karel Kraus. „Vidět takovou plejádu moravských hvězd na jednom pódiu je mimořádné a věřím, že si tento moment nenechají ujít desetitisíce lidí," dodal Karel Kraus.

Významný prostor dostane v rámci Radegast dne i hokej, protože Radegast je partnerem extraligy a moravských hokejových klubů. „V Nošovicích dojde k oficiálnímu zahájení nového ročníku extraligy za podpory hráčů a klubů," prozradil Karel Kraus.

Kromě hokeje a hvězdných kapel čeká na návštěvníky tradiční nefiltrovaný ležák, soutěže pro tvrdé chlapy, exkurze pivovarem i řada překvapení, které budou včas oznámeny. Ve srovnání s minulými ročníky organizátoři výrazně posílí také nabídku občerstvení a počet výčepů s nabídkou nefiltrovaného ležáku.