Rozloučení s festivalem proběhne v pátek 29. a v sobotu 30. června a bude velkolepé už i proto, že pátek bude patřit exkluzivnímu koncertu Jaromíra Nohavici, který si na hlavní scénu pozve celou řadu hostů – Ewu Farnou, skupinu Doga, Legendy se vrací nebo Blaf.

„Půjde o zcela výjimečnou událost a také jediné letní vystoupení ostravského barda na takovémto festivalu," říká Petr Šiška z pořádající Petardy Production.

Sobota pak bude ve znamení řady kapel od mladých Mandrage, Rybičky 48, Koblížc! přes slovenské No Name a Horkýže Slíže až po rockovou klasiku Kreyson, Citron či Arakain. „Fanoušci klidnějších žánrů se mohou těšit například na Jiřího Schmitzera, Jaroslava Uhlíře, ETC Vladimíra Mišíka či Blue Effect Radima Hladíka a spoustu dalších," dodává Šiška.

Druhá scéna bude patřit rockové produkci Rádia Čas Rock a jeho novinkám i klasice. Poprvé po několika letech budou moci rockeři opět stanovat přímo v areálu a to v místech bývalé žluté scény. Stejně jako loni, ani letos nebude chybět přehlídka filmových horoů.

Startovací cena vstupenek je 500 korun na oba dva festivalové dny. Podrobnější informace na webu www.nocplnahvezd.cz