Od dnešního dnes si mohou fanoušci oblíbeného ostravského herce Štěpána Kozuba a písničkáře Jiřího Krhuta zakoupit jejich debutové album s názvem Prásknu bičem, a to na eshopu Divadla Mír.

První vlaštovku tato ostravská dvojka zveřejnila na sociálních sítích už koncem června. A hned se stala mezi fanoušky hitem.

Poslechněte si společně s další písní z alba a posuďte sami (někdy je třeba několik sekund počkat, než se video načte):

Zdroj: Youtube
Zdroj: Youtube

Album Prásknu bičem obsahuje jedenáct písní, které se žánrově liší, a svými vokály je obohatila písničkářka Barbara Kanyzová.

Koláž fotografií z instagramu.
Kozub dokončuje album, Konvičková dům, Chodúr nakupuje. To dělají místní stars

“Jsem vděčný za to, že mohu psát, skládat a posílat písničky do světa a tím rozdávat radost, nyní i společně se Štěpánem. Pro mě je nejen skvělý herec, ale hlavně dobrý kamarád a mohu prozradit, že díky zpěvu může být před divákem oproti hereckým rolím sám sebou, jak se mi jednou svěřil” říká Jiří Krhut.

Koncert už dnes večer

Současná doba, o které aktéři v jedné ze svých písní zpívají jako o “Době vykloubené”, živým koncertům nepřeje. To však Jiřího Krhuta a Štěpána Kozuba neodradilo.

Už dnes večer si můžete od 20. hodiny poslechnout koncert písní z jejich nového alba naživo prostřednictvím streamu na facebookovém profilu Divadla Mír.

Herec Štěpán Kozub
Není důvod z Ostravy odcházet, říká mladá herecká hvězda Štěpán Kozub