Letošní ročník Beskydského hudebního léta nabídne mimořádný kulturní zážitek a jistě se bude řadit mezi jeden z nejlepších ročníků vůbec.

Beskydské hudební léto odstartuje 6. července koncert skupiny Chinaski a předkapely Airfaire, 27. července se mohou návštěvníci těšit na slovenskou kapelu Horkýže Slíže – předkapela Paranoid a 11. srpna vystoupí jedna z nejúspěšnějších slovenských kapel u nás No Name – předkapela Nacked floor. Všechny koncerty začínají v 19 hodin.

Na koncert skupiny Chinaski bude vypraven speciální vlak, který fanoušky dopraví z Ostravy na Ostravici a poté i zpět.

Za osm let existence této hudební slavnosti v srdci Beskyd si akce našla své stabilní návštěvníky nejen z řad obyvatel Frýdecko-Místecka a přilehlých regionů, ale také pravidelních návštěvníků Beskyd a rekreantů. Koncerty pod širým nebem v horách, s výhledem na beskydské pohoří, je vždy garancí neopakovatelné atmosféry.

V minulých ročnících Beskydského hudebního léta vystupovaly desítky kapel a interpretů, mezi kterými můžeme zmínit kapelu Buty, Fleret s Jarmilou Šulákovou, Hradišťan s Jiřím Pavlicou, Ewa Farna, Věra Špinarová s kapelou, David Koller, Čechomor, Kryštof, Daniel Landa, Dan Bárta a mnoho dalších.

Vstupenky si mohou zájemci zakoupit v BIC, v síti Ticketporta, na vybraných vlakových nádražích anebo přímo v penzionu Sluníčko či hotelu Sepetná. Cena vstupenek je na každý koncert stejná – 290 korun v předprodeji a 350 korun na místě. Oficiální webové stránky www.beskydskehudebnileto.cz.