deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Daniel Seifert

Sportovní redaktor

Následně přišla nabídka zkusit si sportovního redaktora na plný úvazek, po malém rozmyšlení jsem na nabídku kývl, a prakticky letos v říjnu to bude patnáct let, co každodenně připravuji pro čtenáře sportovní zpravodajství.

Deník

Hodně mě oslovil region, přesněji, že Deník nezapomíná i na nejnižší soutěže nejen ty fotbalové, ale také ostatní, čímž je v tomto ohledu unikátní, a to je, to co mě naplňuje, dělat radost obyčejným sportovcům z mého okolí, pro ně se prakticky noviny dělají, a čtenáři se tak mohou dozvědět, že i mezi námi žijí úspěšní amatérští sportovci.

Deník

Několik let hraji fotbal, i když je to nejnižší fotbalová soutěž, stále je to příjemný relax, i když na druhou stranu, víkendy jsou vždy nabité, jelikož během nich jsou na programu desítky akcí, což je náročné, ale vše se dá zvládnout.

Deník

Dále mě uhranul poslední léta běh, máme v Karlových Varech skupiny Rozběháme Vary, kam si může přijít zaběhat opravdu každý běžecký nadšenec, když vše pak zakončujeme například startem na karlovarském půlmaratonu. Mezi mé záliby pak patří fotografování, bez kterého se sportovní redaktor v dnešní době prostě neobejde, a to je taky radost, ukázat sportovcům, jak vypadá jejich zápolení v podání záběrů, a to člověka prostě naplňuje, když může potěšit nejen sportovce, ale také jejich příznivce, rodinu atd...

< Předchozí
1 z 4
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků západních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: