Osobní automobil se zde po čtrnácté hodině převrátil ze srázu. Následkem toho byly dvě osoby ve voze zraněny. Na místo operátoři vyslali posádku rychlé zdravotnické pomoci z Frýdlantu nad Ostravicí a skupinu rendez-vous z Frýdku-Místku. Ze Slovenské republiky zároveň vyjela další zdravotnická posádka ze stanoviště Čadca.

„Dvaatřicetiletý muž byl v bezvědomí a jeho život se nalézal v přímém ohrožení. Zasahující lékař zjistil, že pacient utrpěl nejen poranění hlavy a mozku, ale taktéž dolní končetiny. Bylo nutno zajistit jeho dýchací cesty a připojit jej k přístrojem řízené ventilaci. Posádky postiženého uložily do vakuové matrace a zajistily další potřebné úkony v rámci přednemocniční neodkladné péče. Po přípravě k transportu byl muž přepraven na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě," popsal rozsah zranění tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Moravskoslezského kraje Lukáš Humpl.

S lehkým poraněním byl ošetřen také třiatřicetiletý muž slovenské národnosti. Toho si převzali zdravotníci z Čadce, kteří jej převezli do nemocnice na Slovensku. Okolnosti nehody už začala prošetřovat Policie ČR.