Na silnici II/486 poblíž statku „U Šajtara" řidič nezjištěného vozidla, pravděpodobně BMW, jel ze směru od Fryčovic, při průjezdu levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy a najel do protisměru. „Zde ohrozil řidičku osobního motorového vozidla značky Peugeot 206, která brzdila a následně byla nucena sjet mimo komunikaci, kde se vozidlo převrátilo na střechu," uvedl policejní mluvčí Vlastimil Starzyk.

„Při této nehodě došlo ke zranění řidičky a řidič nezjištěného vozidla z místa ujel směrem na Brušperk. Šetřením jsme zjistili, že by se mělo jednat o BMW typu E46, trojkové řady, pětidveřové se zatemněnými okny, sportovním výfukem a originální grafitové barvy s modrým nádechem, které měl řídit muž ve věku 25 let v kšiltovce," dodal mluvčí.

„Žádáme případné svědky této dopravní nehody nebo osoby, které by mohly podat informace k neznámému vozidlu nebo jeho řidiči, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Policie ČR ve Frýdku-Místku, nebo telefonicky na čísla 974 732 575, 974 732 256 nebo na linku 158," konstatoval.