Klikněte na speciální web darky.denik.cz a objevte jedno velké tržiště s dárky pro všechny vaše nejmilejší. Radosti a krásná překvapení pro rodiče, babičky a dědečky, pro nejmenší a dokonce i pro domácí mazlíčky. A nezapomeňte ani na sebe – na webových stránkách darky.denik.cz určitě najdete něco zajímavého.

TOP 10 nejlepších dárků podle Deníku

Parní čistič Kärcher

Parní čistič KärcherParní čistič KärcherZdroj: Se svolením Kärcher

Parní čistič Kärcher je udatný pomocník do celého domu: perfektně vyčistí všechny povrchy, kachličky, pracovní desky a kdejakou odolnou špínu. Udělá práci rychle a dobře – a vám zbyde spousta času pro sebe. 


Sada chilli mashů

Sada chilli mashů (past z pálivých papriček)Sada chilli mashů (past z pálivých papriček)Zdroj: Se svolením ChilliDoctor

Ochutnávková sada chilli mashů (past z pálivých papriček) – to překvapí i drsného chlapa. Dárkový set obsahuje výběr devíti skleniček s produkty odrůd Carolina Reaper, Trinidad Scorpion Moruga, Naga Bhut Jolokia, Red Habanero, Chipotle, Aji Amarillo, Orange Habanero, Green Jalapeno a Scotch Bonnet, které prý umějí vehnat slzy do čí. Fajšmekři to ocení! 


Kamera Niceboy PILOT Q9

Kamera Niceboy PILOT Q9Kamera Niceboy PILOT Q9Zdroj: Se svolením Niceboy

Kamera Niceboy PILOT Q9 Radar je nádherná hračka do auta pro dospělé muže - má skvělé rozlišení až do 4K, GPS, kompletní databázi evropských radarů a všechny další funkce, které můžete potřebovat pro kvalitní videozáznam v případě nehody. A komunikuje plynnou češtinou! 

Chytré hodinky WATCH GTR

Chytré hodinky WATCH GTRChytré hodinky WATCH GTRZdroj: Se svolením Niceboy

Chytré hodinky WATCH GTR od značky Niceboy přinesou obdarovanému spoustu radosti. Mají prémiové kovové tělo s ohromujícím AMOLED displejem, více než 200 nastavitelných ciferníků a umožní spojení se světem díky podpoře Bluetooth volání přímo z hodinek. A navíc jsou mimořádně krásné! 


Předplatné do Národního divadla Brno

Předplatné do Národního divadla BrnoPředplatné do Národního divadla BrnoZdroj: Se svolením Národního divadla Brno

Předplatné do Národního divadla Brno – to je spousta radosti na dlouhou dobu pro rodiče i prarodiče, pro kamarádku a koneckonců i pro sebe. Předplatné si můžete vybrat v různých kombinacích podle preferencí žánrů i na konkrétní tituly – a obdarovat můžete i děti! 


Vůně Rituals

Vůně RitualsVůně RitualsZdroj: Se svolením Rituals

Kosmetickou značku Rituals charakterizují naprosto bezkonkurenční vůně. Svoje ikonické produkty včetně adventních svíček ukryla do nádherného vánočního stromečku. Jeho tajemství nenechá klidnou žádnou ženu – Rituals je vášeň! 


Trampolína Marimex 305 cm

Trampolína Marimex 305 cmTrampolína Marimex 305 cmZdroj: Se svolením Marimex

Trampolína Marimex 305 cm je jedna z nejoblíbenějších trampolín na trhu. Vyniká vysokým stupněm bezpečnosti, kvality a díky nosnosti 150 kilogramů potěší celou rodinu. Darovat zábavu je v kurzu. 


Drogerie DM

Drogerie DMDrogerie DMZdroj: Se svolením Drogerie DM

Drogerie DM už léta úspěšně prodává značku Balea – její bylinná koupel eukalyptus v půllitrovém balení patří k jejím nejoblíbenějším produktům obzvlášť v zimě. Nádherně voní, zpříjemní horkou koupel a dlouho vydrží! 


Předplatné časopisu National Geographic

Předplatné časopisu National GeographicPředplatné časopisu National GeographicZdroj: National Geographic

Duše malých i velkých cestovatelů nic nepotěší tak, jako předplatné časopisu National Geographic. Měsíčník plný reportáží z dalekých krajin a atraktivních expedic po celém světě, tipů na cestování a nádherných fotografií je radost měsíc co měsíc.


Předplatné Deníku

Předplatné libovolného DeníkuPředplatné libovolného DeníkuZdroj: Deník

Pořiďte svým blízkým předplatné Deníku! Kromě každodenní porce aktuálních a zajímavých informací z vašeho okolí i ze světa získají přílohy Bydlení, Zdraví, Ženy, Hobby, Víkend a TV magazín s televizním programem na celý týden, přístup ke všem zprávám na webu denik.cz a také členství ve věrnostním programu se spoustou dárků.