Nový termín čeká Lednici, Karlštejn, Vysočinu a Slavkovský les. I když věříme tomu, že se na jaře bude situace už jen uklidňovat, nechceme riskovat zdraví našich závodníků. Ani pro pořadatele není jednoduché připravovat závody, aniž by bylo jisté, že proběhnou. Proto jsme se po dlouhém hledání nejlepšího řešení rozhodli takto. První závod sezony proběhne 18. července v Brdech a brázdit naše lesy budeme až do října.

Všichni závodníci, kteří mají svou registraci na jeden či více přesunutých závodů, jsou automaticky převedeni na startovku závodu v novém termínu. Chápeme ale, že nové termíny nemusí každému vyhovovat, proto jsme se rozhodli umožnit přeregistraci těchto závodů zdarma.

V systému SportID můžeš svou registraci zdarma převést na jiný závod seriálu Běhej lesy 2020 nebo na jiného závodníka. Vše zvládneš svépomocí a online, návod najdeš na https://behejlesy.cz/cms.front.page/page/549. Startovné je nevratné, využij proto prosím možnost bezplatné přeregistrace.

Start sezony se posouvá až na léto, to ale neznamená, že máš pověsit tenisky na hřebík a v brlohu čekat, až se všechno přežene. Naopak, využívej možnosti jít se vyvětrat a trénuj (zodpovědně) dál. Alespoň pár minut pohybu na čerstvém vzduchu denně totiž nejenže udržuje fyzičku, ale hlavně to posiluje imunitu a zlepšuje náladu.

Nová termínovka Běhej lesy tedy vypadá takto:

18. 7. – Běhej lesy Brdy
1. 8. – Běhej lesy Bílá
srpen (ještě upřesníme) – Běhej lesy Slavkovský les
22. 8. – Běhej lesy Vysočina
29. 8. – Běhej lesy Jizerská
12. 9. – Běhej lesy Boletice
10. 10. – Běhej lesy Lednice
24. 10. – Běhej lesy Karlštejn