První den šampionátu byly na pořadu soutěže v gi (boje v kimonech), o den později pak v nogi (bez kimona). Za akademii Draculino bojovaly děti, které jako trenér vede Tomáš Kubala se svými asistenty Gabrielou Kuncovou, Eliškou Langerovou a Markem Muchou. 

Ilustrační foto.
Investice do oprav silnic a chodníků ve Frýdku-Místku pokračují i letos

V kategorii gi se mistry Evropy stali Vojtěch Bortel a Petr Urbančík. "Aby toho nebylo málo, tak oba své prvenství dokázali obhájit také v nogi," radoval se z úspěchu svých svěřenců trenér Kubala. Na tyto dva zlaté hochy pak dokázal navázat ještě Vojtěch Dvorský, který bral dvakrát stříbro. Placku téže hodnoty pak získali ještě Tomáš Kula s Ondřejem Bortlem. Bronz pak vybojovali bratři Vít a Mikuláš Veličkovi a Jakub Zapalač. "Bohužel Metodu Škarabelovi se tolik nedařilo, takže medaili nevybojoval. Místo toho si ale odvezl z Ostravy velmi cenné zkušenosti," zdůraznil Kubala. 

Inkontinence. Ilustrační snímek
Problémy s inkontinencí pomáhá řešit nový přístroj

Všichni frýdecko-místečtí bojovníci získali své medaile v kategorii gi, což jim vyneslo celkové druhé místo v týmové soutěži kategorie dětí. "Celý výčet našich úspěchů pak ještě dovršil Lukáš Navrátil, který v kategorii Masters nad 30 let vybojoval stříbrnou medaili. Jsem rád, že se píle závodníků a veškerá energie trenérů vrací v podobě těchto cenných úspěchů. Tím tak naše práce ukazuje, že má smysl. Právě do dětských kategorií budeme celý únor nabírat nové zájemce o brazilské jiu-jitsu. Přihlásit se však mohou i dospělí. Více informací najdete na našem webu www.draculino.cz," sdělil šéf frýdecko-místecké akademie Draculino Robin Javorek. 

Karel Štěpánek propadl cestování, navštívil už 60 zemí.
Turisty na Novém Zélandu děsil k smrti. Cestovatel z Liberce navštívil 60 zemí
Letiště Leoše Janáčka v Mošnově. Ilustrační foto.
Z Mošnova chtěl za dotace od kraje létat jen Huf Air. Na licenci Nordicy