Na startu se pořadatelům sešlo kolem sto dvaceti chlapců a osmnácti děvčat moravskoslezských klubů.

Nejmladší judisté ve věku 6 až 10 let svedli statečné souboje o titul přeborníků. Judisté z Frýdku-Místku, Dobré a Raškovic tradičně patřili k těm nejlepším. Vždyť svěřenci trenérky Pavly Pröllové vybojovali v svých váhových kategoriích celkem šest titulů, čtyři stříbrné pozice a dvě bronzové medaile. Tím se tak postarali o výrazný úspěch svého mateřského klubu, který se tak stal nejúspěšnějším kolektivem před Baníkem Ostrava a opavským Slezanem.

Připomeňme jen, že přeborníky kraje se stali: Ondřej Sláma, Eliška Kubíčková, Vendula Mecová, Barbora Kalenská, Adéla Demeterová a Natálie Majdlocová. Stříbro vybojovali Jakub Koloušek, Ondřej Bortel, Ema Sehnalová a Adéla Rožková. Bronz pak brali Jiří Eliáš a Marek Matyskiewicz. „Úspěch na krajském přeboru je výsledkem kvalitní práce našich trenérů mládeže, kteří v současnosti připravují sto třicet nejmladších dětí na třech tréninkových základnách a v mateřských školkách v Dobré a Frýdku-Místku," zdůraznil Luděk Kubíček, předseda frýdecko-místeckého klubu judistů, který ještě dodal: „V závěru letošního roku se setkáváme s mimořádným zájmem o členství klubu, zejména v kategorii benjamínků. Podrobné informace o náboru mohou děti získat na webových stránkách www.judo-morava.cz," řekl Kubíček.

Ve stejném termínu pak dosáhl významného úspěchu také dorostenec Vít Jerglík, který vybojoval na Mistrovství republiky v Jablonci stříbrnou medaili. Pro čtyřnásobného Mistra republiky je to již šestá medaile z nejvyšší soutěže. 

Mladí judisté Frýdku-Místku.